Semjén Zsolt válaszlevele Dávid Ibolyának

Az ország mind rohamosabb süllyedésének megállítása, és az új fellendülés feltételeinek megteremtése a felelősségtudattal rendelkező politikai erők sürgető, közös feladata. Nagyszerű volna ebben megtalálni az együttműködést – írja Semjén Zsolt az MDF elnökének küldött válaszlevelében.

Tisztelt Elnök Asszony!

Köszönettel vettem levelét. A javasolt találkozón részt fogunk venni.

Bizonyosan közös álláspontunk, hogy hazánk évek óta elhúzódó erkölcsi válsága immár akut kormányzási válsággal súlyosbodik, és ennek fenyegető következményeképpen a gazdasági válság sem zárható ki.

Az ország mind rohamosabb süllyedésének megállítása, és az új fellendülés feltételeinek megteremtése a felelősségtudattal rendelkező politikai erők sürgető, közös feladata. Nagyszerű volna ebben megtalálni az együttműködést.

Bármilyen érdemi változás előfeltétele megítélésünk szerint a mielőbbi általános országgyűlési választás. Őszintén remélem, hogy tárgyalásainkon megtaláljuk a közös nevezőt.

Budapest, 2008. szeptember 3.

Tisztelettel üdvözli:

Dr. Semjén Zsolt

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!