A Stadler Rail vezetőjével tárgyalt Orbán Viktor

Orbán Viktor kedden hivatalában fogadta Peter Spuhlert, a Stadler Rail AG elnök-vezérigazgatóját. A miniszterelnök nagyrabecsülését fejezte ki azért, hogy a cég lehetőséget ad a magyar beszállítóknak, egyben gratulált a Stadler legújabb magyarországi beruházásához – közölte a Miniszterelnökség kedden az MTI-vel. A Stadler új üzemcsarnokának alapkövét szerdán teszik le Szolnokon, a beruházás 200 új munkahelyet hoz létre. A Stadler vezetői a Szolnok városával fennálló jó együttműködést emelték ki.

A keddi megbeszélésen részt vett Czomba Sándor, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára, Szijjártó Péter, a Miniszterelnökség külügyi és külgazdasági államtitkára, Szalay Ferenc szolnoki polgármester, valamint Dunai Zoltán, a Stadler Trains Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója.

A Stadler vezetői kiemelték a jó együttműködést Szolnok városával, valamint elégedettségüket fejezték ki, hogy a kormány elindította a duális szakképzés rendszerét Magyarországon – olvasható a közleményben.

DBELO20120925012

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!