Szászfalvi László már bizonyított országgyűlési képviselőként

Történelmi lehetőség előtt állunk, hiszen az elmúlt hét évtized során nem adatott meg egy polgári nemzeti kormánynak sem az, hogy egymást követő két ciklusban kormányozzon – mondta  Szászfalvi László, a Kereszténydemokrata Néppárt  országgyűlési képviselője, aki választókerületében a Fidesz-KDNP pártszövetség egyéni jelöltként ismét megméretteti magát.

A nagyatádi lakossági fórumon a kereszténydemokrata politikus hangsúlyozta: ez az egyik tétje a választásnak, a másik pedig az, hogy ki vezeti az országot az új kormány felállása után: Orbán Viktor vagy Gyurcsány Ferenc. Ezért nagyon fontos, hogy április 6-án minél többen menjünk el és támogassuk azt, hogy Orbán Viktor tovább tudja folytatni az eddig megkezdett politikáját és munkáját – jelentett ki.

Balog Zoltán, az emberi erőforrások miniszteres úgy fogalmazott: az eddigi áldozatvállalás után most jön az aratás ideje. Megjegyezte, a jövőt illetően húsz éve nem voltak az emberek olyan bizakodóak, mint most. Azt tapasztalja, nagy a reménykedés abban, hogy a folytatás most meghozza a gyümölcsét.

A miniszter a folytonosság támogatására biztatta a fórumon megjelenteket. Hangsúlyozta: bízik abban, hogy a következő négy évben egy olyan nagy, európai uniós fejlesztési időszak indul el, ahol már egy sokkal jobb (...), igazságosabb rendszerben fogjuk elosztani mindazt a támogatást, amit a mi pénzünkből és Brüsszelből kapunk.

Eez nagyon komoly gazdaságfejlesztést, egyúttal munkahelyteremtést jelent, hiszen Magyarországnak a legnagyobb kérdése a munka, a munkahely – jelentette ki.

A foglalkoztatottság ígéretünk szerint nagyban növekedett – mondta  Balog Zoltán, megjegyezve: a miniszterelnök most már csöndesebben azt szokta mondogatni, hogy addig nem nyugszik, amíg ki nem mondhatja azt, hogy Magyarországon, aki munkaképes, az valamilyen munkát tud végezni, és nem szorul segélyre.

Balog Zoltán a barcsi központú választókerületben a Fidesz-KDNP jelöltjeként induló Szászfalvi Lászlóról szólva hangsúlyozta: Szászfalvi László eddig is jól képviselte a választókerületében élők érdekeit, maximálisan kihasználta a lehetőséget, hogy a térségnek segítsen. Így az itt élők biztosak lehetnek abban, hogy a jövőben is mindent megtesz majd „Somogyország” fejlődéséért.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!