Szavazzon a polgári és kereszténydemokrata szövetségre

A Keresztény Értelmiségiek Szövetsége (KÉSZ) azt javasolja, hogy április 11-én és 25-én a jobboldali, polgári és kereszténydemokrata szövetségre és annak jelöltjeire adjuk le szavazatainkat. A KÉSZ elnöksége nevében, dr. Osztie Zoltán elnök közleményében úgy fogalmaz: csak olyan pártszövetségre lehet felelősen szavazni, amely kereszténydemokrata politizálást valósít meg.

Álláspontjuk szerint nem párt-, hanem civil radikalizmusra van szükség, amely a szélsőségekkel szemben komolyan veszi a politikai vezetők és az egész magyar nemzet egymásra utaltságát. Szerintük szükséges a kétharmados többség, egyrészt, hogy az országot tönkre tevő erők ne tudják megakadályozni az országépítést és az elszámoltatást; másrészt, hogy a Fidesz-KDNP felelősségvállalását számon lehessen kérni.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!