A társadalom nagyon nagy többsége elutasítja a kötelező betelepítési kvótát

Magyarország etnikai, kulturális és vallási összetételét nem szabad megváltoztatni. Azok az európai országok, akik ezt saját példájukon nem tanulták meg, most súlyosan szenvedik a következményeket – mondta el Soltész Miklós újságírói kérdésre Esztergomban, lakossági fóruma előtti sajtótájékoztatóján. Kijelentette, a kötelező kvóta ellen tiltakozók a magyar kormány és Magyarország pozíciója mellett erősítik a közép-európai nemzetek összefogását abban, hogy visszautasítsák azt a rossz döntést.

A közép-európai nemzeteknek megvan az a veszélyérzete, ami a kommunizmusban kifejlődött, és ennek köszönhetően a társadalom nagyon nagy többsége, széles körben elutasítja ez a gondolatot – mondta a nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkár a kötelező betelepítési kvótáról.

A politikus hozzátette, a kötelező kvóta ügyében Magyarország bírósághoz fordul, Szlovákiával azonos módon. A magyar emberek egyértelműen elmondták, mi az a segítségnyújtás, amit meg tudunk adni és meg is adtunk az Ukrajnából ide menekült magyaroknak, a délszláv válság során hozzánk menekült magyaroknak, szerbeknek, horvátoknak egyaránt – fogalmazott az államtitkár.

Soltész Miklós kijelentette, a kötelező kvóta ellen tiltakozók a magyar kormány és Magyarország pozíciója mellett erősítik a közép-európai nemzetek összefogását abban, hogy visszautasítsák azt a rossz döntést, amit az EU gazdag országai meghoztak.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!