Tízmilliárdos kiadással járna a kvótarendszer

Az Ázsiából, Afrikából érkező emberek Magyarországra telepítésével azonnal megugrana az igény a gyermekjóléti és más szociális ellátások iránt, idővel feltehetően a hajléktalanok gondozásában részt vevő állami, önkormányzati szervezetek kiadásai is emelkednének, ezek a plusz terhek pedig tízmilliárd forintot is jelenthetnek – mondta Rétvári Bence a Magyar Időknek adott interjúban.

A KDNP alelnöke kifejtette: több százezer, esetleg több millió eltérő vallású és kultúrájú ember gyors betelepítése azonnali konfliktusokhoz vezethet, s félő, hogy a költségeket és a károkat az adófizetőknek kell majd viselniük, előny viszont egyedül azoknál a vállalatoknál jelentkezhet, amelyek a bevándorlás révén olcsó munkaerőhöz jutnak.

A képzetlen bevándorlók számára a beilleszkedést segítő, különféle képzéseket kell meghirdetni, munkaügyi felkészítésük csak ezután következhet, azonban a politikus megítélése szerint a kormány elsődleges feladata a magyar polgárok helyzetbe hozása, a munkanélküliség további mérséklése, az előrelépés lehetőségének megteremtése.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!