A tét a magyar érdekek megvédése

Az európai parlamenti választás tétje a magyar érdekek megvédése és az Európai Parlament néppárti frakciójának erősítése – mondta a KDNP frakcióvezetője Szekszárdon. Harrach Péter a Fidesz-KDNP kampánygyűlésén, mintegy száz érdeklődő előtt hangoztatta: a magyar érdekek védelmét nem lehet a baloldalra bízni, de „a másik szélsőségre” sem, mert ők oly mértékig euroszkeptikusak, hogy az unióból való kilépést is fontolgatják.

A politikus szerint „a baloldali szélsőség” – amellyel összefüggésben a DK-t és Bajnai Gordont említette – mindig kritika nélkül elfogadja a külső irányítást, a jobboldali szélsőség pedig egyértelműen a távolodást szorgalmazza az EU-tól. „Mi abban hiszünk, hogy az európai népek képesek az uniót úgy működtetni, hogy az mindenkinek a javát szolgálja, ugyanakkor változásokra van szükség, ezért dolgozunk” – tette hozzá.    

Kitért arra is, hogy az Európai Parlamentben meg kell védeni a magyarországi rezsicsökkentést és az új földtörvényt. A külhoni magyarokért való kiállás alapján határon túli magyar szervezetek képviselői is rajta vannak a Fidesz és a KDNP közös listáján, amelyen a KDNP a saját kvótájára szerepelteti Tőkés Lászlót – mondta.

Harrach Péter szerint az ázsiai és az iszlám kultúrák „elhúznak mellettünk”, az iszlám világban demográfiai robbanás van, Ázsia színes és feltörekvő népei igazolják annak a kultúrának az életrevalóságát – fejtette ki. Mint mondta, Európában „sorvad” a lakosság, a kontinens környezetében lévő iszlám országok lakossága ötven év múlva jelentősen túlszárnyalja az európai népességet.    

Sejthető, hogy az európai vákuum honnan fog beszívni bevándorlókat, és nehéz megállítani ezt a folyamatot – jegyezte meg.     

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!