Több polgármesterjelöltet indít a Fidesz és a KDNP szövetség

Az eddiginél több polgármesterjelöltet indít a Fidesz és a KDNP a szekszárdi választókerületben, ahol a választási szövetség szeretné megismételni az országgyűlési választások eredményét – jelentette be a Fidesz választókerületi elnöke Szekszárdon, a jelölteket bemutató sajtótájékoztatón. Horváth István tájékoztatása szerint: a választókerület tizenkét települése közül kilencben indít önálló jelöltet a Fidesz-KDNP pártszövetség.

A választókerületi elnök, Szekszárd fideszes polgármestere megerősítette: a tolnai megyeszékhelyen ismét polgármesterjelöltként indul, Tolnán szintén az eddigi polgármestert, Sümegi Zoltánt támogatja a pártszövetség.
    
Közlése szerint több településen az eddigi független polgármesterek - Orbán Zsolt (Fácánkert), Háry János (Sióagárd), Tóth István (Bogyiszló) – fideszes és kereszténydemokrata támogatással indulnak a választáson.
    
A politikus beszámolt arról, hogy Szekszárdon, ahol a korábbi tizennégy helyett tíz választókörzet maradt, egy kivétellel a jelenlegi képviselők indulnak az egyéni mandátumokért. Az új jelölt a 7. számú választókörzetben Lemle Béláné, a KDNP városi elnöke.
    
Horváth István szerint minden esély megvan arra, hogy mind a tíz körzetben jelöltjeik győzzenek, és a polgármester-választást is a Fidesz-KDNP szövetség nyerje. Utalt arra, hogy az áprilisi országgyűlési választáson képviselőjelöltként az első fordulóban mandátumot szerzett.
    
Új kampányelem lesz Szekszárdon, hogy minden háztartásba adatlapot juttatnak el, amelyen megkérdezik a választókat az elmúlt négy évről, majd ennek alapján állítják össze a programot. A Fidesz kampánymondata a 2006-os Ébresztő Szekszárd! után ezúttal a Folytassuk együtt önökkel, önökért! lesz. A programmal kapcsolatban jelezte, hogy folytatni kívánják az előkészített beruházásokat és a város cégcsoportjának megerősítését.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!