Tovább kell haladni a megkezdett úton!

Bemutatták Tatán, a Platán Kávézó és Étterem tóparti teraszán az önkormányzati választáson a Fidesz és a KDNP által indított képviselőjelölteket. Polgármesternek Michl Józsefet, a város jelenlegi vezetőjét, a KDNP országgyűlési képviselőjét jelölték.

– Együtt döntöttünk dr. Szabó Gáborral, a KDNP tatai szervezetének elnökével - emelte ki Michl Jószef a médiák munkatársainak. - Tizennyolcról tizenegyre csökken Tatán az önkormányzati képviselők száma. A polgármesterrel kiegészülve ők alkotják majd a leendő testületet, amelybe nyolcan egyéni, hárman pedig listás helyről kerülhetnek be. A Fidesz-KDNP mind a nyolc helyen indít jelöltet.

Ezután Michl József sorban bemutatta a nyolc jelöltet, akik valamennyien tagjai a mostani képviselőtestületnek is. Eszerint a Fidesz–KDNP képviselőjelöltjei Tatán: 1. választókörzetben Dinga László. A 2. választókörzetben Kovács Attila. A 3. választókörzetben Robozné Schőnfeld Zsuzsanna. A 4 választókörzetben Kaszál József. Az 5. választókörzetben Horváthy Lóránt. A 6. választókörzetben dr. Varga András. A 7. választókörzetben Borsó Tibor. A 8. választókörzetben dr. Pethő Emil.

– Az elmúlt négy esztendő munkája bizonyítja, hogy méltó ez a csapat a munka folytatására - mondta dr. Szabó Gábor, ezzel is kifejezve, nem véletlen, hogy változatlan stábbal vág neki a választásoknak a Fidesz-KDNP Tatán. Tovább kell haladni a megkezdett úton!

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!