Továbbra is fölényesen vezet a Fidesz

A Fidesz továbbra is utcahosszal vezet az MSZP előtt, a teljes népességben 42:19, a választani tudó biztos szavazók körében 61:29 az arány a Medián januári közvélemény-kutatása szerint, amelyet a HVG megbízásából készített. Ilyen ellenzéki fölény mellett nem lehet meglepő, hogy a relatív többség - 42 százalék - továbbra is az előrehozott választást tartaná a legjobb megoldásnak.

A közvélemény-kutató intézet felmérése szerint továbbra is nagyon magas, 83 százalék azoknak az aránya, akik szerint az országban általában véve rossz irányba mennek a dolgok. A ferencvárosi időközi választás eredményei ellenére a Jobbik országos támogatottsága továbbra is elenyésző, a pártot választani tudók 4-4 százaléka szavazna az MDF-re, illetve az SZDSZ-re.

A politikusok népszerűségi listáján két jelentős változás történt. Sólyom László államfő népszerűsége 5 százalékpontot romlott, de a Fidesz-alelnökével, Kósa Lajossal holtversenyben így is a legnépszerűbb politikus - derül ki a felmérésből.
    

+

A Szonda Ipsos december közepén végzett közvélemény-kutatása szerint a Fidesz tábora bő másfélszerese volt a szocialistákénak, 31 illetve 19 százalékon álltak az összes választókorú lakosság körében. A felmérés szerint a biztos pártválasztók körében a Fidesz egy hajszállal 60 százalék alatt, az MSZP egy kicsivel 30 százalék felett volt.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!