Továbbra is magabiztos a Fidesz-KDNP pártszövetség előnye

A Századvég 2013. január végén készített közvélemény-kutatásának tanúsága szerint a politikai erőtérben csak kismértékű elmozdulások tapasztalhatók a 2012. év végi állapotokhoz képest.  A Fidesz-KDNP pártszövetség előnye a legnagyobb ellenzéki párthoz képest továbbra is jelentős mind a teljes népesség, mind a biztos szavazó pártválasztók körében. A biztos szavazó pártválasztók között a Fidesz-KDNP pártszövetség jelenleg 40, az MSZP 29 százalékon áll.

2013. január végén a választókorúak 47 százaléka nyilatkozott úgy, hogy biztosan részt venne egy most vasárnap tartandó parlamenti voksoláson, azaz a választási aktivitás az előző év végén mérthez képest nem változott.

A pártszimpátiájukban bizonytalanok arányában sem tapasztalhatunk elmozdulást, jelenleg a megkérdezettek 45 százaléka tartozik ebbe a körbe. A Fidesz támogatottsága a teljes népesség körében 21 százalékos, az MSZP 13 százalékon áll. A Jobbik támogatottsága ebben a közegben 9, az LMP-é 4 százalékos. A Demokratikus Koalícióra a lakosság 1 százaléka adná a szavazatát. Az egyéb, nem parlamenti pártok támogatottsága jelenleg 7 százalékos a teljes népesség körében.

A biztos szavazó pártválasztók között a Fidesz-KDNP pártszövetség jelenleg 40, az MSZP 29 százalékon áll. A Jobbikra 18, az LMP-re pedig 5 százalékuk adná voksát. A Demokratikus Koalíciót ebben a dimenzióban 1, egyéb pártokat pedig 7 százalék juttatna a parlamentbe.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!