Új politika kell

Semjén Zsolt a Magyar Televízió A szólás szabadsága című műsorában elmondta: kulcskérdés, hogy a mostani válság a neolibralizmus válsága, következésképpen neoliberális megoldással nem lehet ezt a válságot kezelni. Navracsics Tibor szerint mivel úgyis választási kampány lesz, - várhatóan június 7-én lesznek az európai parlamenti választások Magyarországon - egyszerűbb lenne és olcsóbb, ha ezzel együtt megtartanák az országgyűlési választásokat is.

Semjén Zsolt szerint nem lehet tudni, hogy egy új kormányfő esetén kik lesznek a miniszterek, mi lesz a kormány programja, milyen parlamenti többség lesz mögötte, és milyen társadalmi támogatottsága lesz. A KDNP frakcióvezetőjea Magyar Televízió A szólás szabadsága című műsorában elmondta: kulcskérdés, hogy a mostani válság a neolibralizmus válsága, következésképpen neoliberális megoldással nem lehet ezt a válságot kezelni. (...) Ezért új politika kell, amihez új kormány és új parlamenti többség kell. Ezt pedig csak új választásokkal lehet elérni.

Navracsics Tibor,  a Fidesz frakcióvezetője a műsorban kijelentette: demokráciáról van szó, itt a választópolgároknak kell kimondani a kezdő és a végszót. És mi úgy gondoljuk, hogy a 2006-os választásokhoz képest semmi sem úgy van: sem a választási programok, sem a kormányprogram, sem a kormánykoalíció, sőt most még maga a miniszterelnök sem, és egyiket sem tudjuk, hogy kik lesznek a jövőben. Jobb lenne ezt a bizonytalan időszakot rövidre zárni - jelentette ki. Navracsics Tibor szerint mivel úgyis választási kampány lesz, - várhatóan június 7-én lesznek az európai parlamenti választások Magyarországon - egyszerűbb lenne és olcsóbb, ha ezzel együtt megtartanák az országgyűlési választásokat is.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!