Új választások kellenek az államcsőd elkerüléséhez

A KDNP elnöke a semjenzsolt.hu oldalnak adott eheti interjújában kijelentette: társadalmi támogatottság nélkül nem lehet kormányozni. Szerinte éppen azért kell új választásokat tartani, hogy el lehessen kerülni az államcsődöt. A harmadik hatalmi ágat ért kormányfői támadásokról elmondta: Gyurcsány Ferenc minden alkotmányossági határt átlépett ezzel a kijelentésével.

A KDNP elnöke a semjenzsolt.hu oldalnak adott eheti interjújában kijelentette: társadalmi támogatottság nélkül nem lehet kormányozni. Szerinte éppen azért kell új választásokat tartani, hogy el lehessen kerülni az államcsődöt. - Ha ma föloszlatná magát az Országgyűlés, akkor június hetedikén, az Uniós választásokkal egy időben meg lehetne tartani a parlamenti választásokat is, ami egyébként jelentős költségmegtakarítást is jelentene.

Másfelől egy hiteles, társadalmi támogatottsággal rendelkező Parlamentje, és stabil parlamenti többséggel rendelkező kormánya lenne az országnak - fejtette ki a pártelnök. Semjén Zsolt úgy véli: erkölcsileg egy demokráciában elfogadhatatlan az, hogy a nemzet sorskérdéseiből és legfontosabb kérdéseiből egyszerűen kihagyják a népet, és titkos szobákban, egy kávéasztal melletti alkukkal, paktumokkal és kamarillapolitikával kerüljék ki a nép akaratát.

A harmadik hatalmi ágat ért kormányzati, kormányfői támadásokról elmondta: Gyurcsány Ferenc minden alkotmányossági határt átlépett ezzel a kijelentésével, ijesztő amikor a szocialista párt elnökeként megfenyegeti a bíróságokat és az Ügyészséget. Szerinte alkotmányossági szempontból tarthatatlan, politikai szempontból pedig rendkívüli ostobaság volt ez Gyurcsány Ferenc részéről, mert ezzel tudatosítja, hogy annyi korrupciós bűnügye van az MSZP-nek, ami számára már égető problémát jelent.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!