Ünnepeljünk együtt!

A Kereszténydemokrata Néppárt országszerte az 1956-os forradalom 53. évfordulójának méltóságteljes megünneplésére készül. Semjén Zsolt, a KDNP elnök-frakcióvezetője Füzér községben, a Hősök sírjánál, Harrach Péter, a KDNP és az Országgyűlés alelnöke Kisbéren, Hoffmann Rózsa, a KDNP országgyűlési képviselője Vésztőn, Firtl Mátyás, Sopron és környéke KDNP-s országgyűlési képviselője, a Győr-Moson-Sopron Megyei Közgyűlés alelnöke Petőházán, Balfon és Sopronban, Lukács Tamás, a KDNP országgyűlési képviselője Tófalun, Móring József Attila, a KDNP országgyűlési képviselője Somogyváron, Balatonlellén, Balatonkeresztúron, és Fonyódon, Rétvári Bence, a KDNP országgyűlési képviselője és az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség elnöke az újbudai önkormányzat ünnepségén mond ünnepi beszédet. A Fidesz nagytétényi emlékező nagygyűlésén részt vesz és beszédet mond Orbán Viktor, a Fidesz -Magyar Polgáris Szövetség elnöke.

Az ünnepi események részletesen:

2009. Október 22-én

Petőházán 17.30 órakor Ünnepi szentmise – templomkert és templom – Ünnepi szónok: Firtl Mátyás, a Győr-Moson-Sopron Megyei Közgyűlés alelnöke

Somogyváron 16.00 órakor, Balatonlellén, 17.00 órakor, Balatonkeresztúron 18.00 órakor kezdődő ünnepségek szónoka Móring József Attila, Somogyvár polgármestere, a KDNP országgyűlési képviselője.

Kisbéren 18:00 órakor Harrach Péter, a KDNP és az Országgyűlés alelnöke tart ünnepi beszédet.

2009. október 23-án

Vésztőn 9.30 órakor  ünnepi istentisztelet a Református Templomban. Utána koszorú és virág elhelyezés a „Háborúk és Forradalmak Áldozatainak Emlékművénél. Majd ezt követően (kb. 1100 órakor) a Sinka István Művelődési Központban ünnepi megemlékezés, melyen beszédet mond Hoffmann Rózsa, a Kereszténydemokrata Néppárt országgyűlési képviselője.

Fonyódon 10 órakor kezdődő ünnepi megemlékezésen beszédet mond Móring József Attila, a KDNP országgyűlési képviselője

Nagytétényben 11.00 órakor országzászlót avatnak Nagytétényben az 1956-os forradalom évfordulóján, az ünnepségen Orbán Viktor, a Fidesz elnöke és Szabolcs Attila polgármester mond beszédet.

Újbudán 11.00 órakor Rétvári Bence, a KDNP országgyűlési képviselője, az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség elnöke  az újbudai önkormányzat ünnepségén mond beszédet az egyetemistából lett tábornok Schweger Tamás egykori lakóhelyénél található emléktáblánál (Budapest XI. kerület, Bartók Béla út 76.

Balfon 16.00 órakor Kopjafaavatás és ünnepi megemlékezés, koszorúzás – Ünnepi szónok: Firtl Mátyás, Sopron és környéke országgyűlési képviselője

Tófalun 16 órakor kezdődő ünnepségen Lukács Tamás, a KDNP országgyűlési képviselője mond beszédet

Sopronban, 18.00 órakor – Fő tér- Október üzen mának! – Sopron városi ünnepség – Ünnepi szónok Firtl Mátyás, Sopron és környéke országgyűlési képviselője

Fűzéren, 19.15 órai kezdettel Semjén Zsolt, a KDNP elnök-frakcióvezetője ünnepi beszédet mond a Hősök sírjánál.

Szeretettel várunk mindenkit az 1956-os forradalom és szabadságharc 53. évfordulója alkalmából tartandó megemlékezéseken!

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!