Vagyonnyilatkozattételi eljárást kezdeményez Juhász Péterrel szemben a Fidesz

Vagyonnyilatkozattételi eljárást kezdeményez hétfőn a Fidesz budapesti elnöksége az V. kerületi önkormányzatnál Juhász Péter, az Együtt – a Korszakváltók Pártja társelnökével szemben – mondta Hollik István, a KDNP képviselője vasárnap, Budapesten tartott sajtótájékoztatóján. A kormánypárti politikus szerint Juhász magánemberektől származó jövedelme átláthatatlan és állítólag „lenyúlta” azokat a pénzeket, amiket a Milla adományként kapott, majd „lelépett”.



A kereszténydemokrata politikus úgy fogalmazott, azért kezdeményezik az eljárást, mert Juhász Péter az elmúlt időszakban nem tisztázta magát, sőt egyre több kérdés merült fel vagyoni helyzetével kapcsolatban. A vagyonnyilatkozattételi eljárás ezért alkalmas lesz minden kétség tisztázására – tette hozzá.

Hollik István több kérdést is megfogalmazott Juhásszal szemben. Az első, hogy milyen jövedelemből bérli az Együtt önkormányzati képviselője II. kerületi lakását, melynek piaci bérleti díja havi 420-460 ezer forint körüli összeg lehet, míg a képviselői juttatás nagyjából 300 ezer forint.

A képviselő arra is felhívta a figyelmet, hogy Juhász magánemberektől származó jövedelme átláthatatlan. Illetve Hollik István szerint az is kérdéseket vet fel, hogy Juhász egykori millás társa szerint az Együtt jelenlegi önkormányzati képviselője „lenyúlta” azokat a pénzeket, amiket a Milla adományként kapott, majd „lelépett”.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!