Választási csalások sorozatát követi el az MSZP

A Fidesz szerint a szocialisták a választási csalástól sem riadnak vissza, hogy megakadályozzák a nemzeti egység létrejöttét. Németh Szilárd szerint ez az MSZP-s, hazug ámokfutás nemcsak Budapestet jellemzi, hanem például Szegedet is. A szocialisták hazug és álságos módon a demokráciára hivatkoznak, ám éppen a demokrácia egyik alappillérét, a szabad választás jogát szeretnék elvenni az emberektől – összegezte véleményét a politikus, pártja nevében arra kérve az embereket, ne üljenek fel ezeknek a hazugságoknak.

A Fidesz szerint a szocialisták a választási csalástól sem riadnak vissza, hogy megakadályozzák a nemzeti egység létrejöttét. Németh Szilárd, a Fidesz-KDNP parlamenti képviselőjelöltje sajtótájékoztatóján több esetet is ismertetett, amelyek szerinte ezt támasztják alá. Példaként elmondta: Csepelen, a főváros 31-es számú választókerületében a szavazatszámláló bizottságok munkájának megbénításával ellehetetleníthetik a választást, különösen a mozgóurnás voksolást. A választási iroda információi szerint ugyanis az MSZP és a Jobbik nem akarja a megválasztott szavazatszámláló bizottsági tagjait elküldeni vasárnap a testületekbe.

Szólt arról is, hogy Kőbányán hazug és megtévesztő telefonhívásokban arról tájékoztatnak, miszerint az országgyűlési választás második körében nem kell elmenni szavazni, hiszen a kerületi fideszes jelöltek már bejutottak a parlamentbe listáról. Óbudán pedig azt mondják az embereknek, hogy a III. kerületben nem lesz második forduló. Felidézte, Újpesten a helyi választási bizottság elmarasztalta a szocialista Kiss Pétert, a XVIII. kerületben pedig közpénzen olyan hazug kiadványt terjesztettek, amelyben a Fideszt és a párt ottani képviselőjelöltjét, Ughy Attilát pocskondiázzák.
    
Németh Szilárd szerint ez az MSZP-s, hazug ámokfutás nemcsak Budapestet jellemzi, hanem például Szegedet is, ahonnan olyan hírek érkeztek, hogy ismeretlenek köszönőleveleket osztogatnak, és arra biztatják az embereket, hogy nyugodtan maradjanak otthon, a fideszes jelöltek már bent vannak az Országgyűlésben.

+

Telefonhívásokban azt állítják, hogy Pestszentlőrincen és Kőbányán a 26. választókerületben már bejutott a parlamentbe Kucsák László, a Fidesz-KDNP képviselőjelöltje, ezért nem kell rá szavazni, a rá leadott szavazat elvész. Országszerte a még el nem dőlt egyéni választókerületekben, több helyen is a választási bizottságok már eltiltottak a törvénysértő magatartástól különböző szervezeteket, csoportokat. Sejthető persze, hogy ezen akciók kinek, kiknek állhatnak érdekében. Ezért a budapesti 26. választókerületi Fidesz-KDNP felszólítja ezen személyeket, hogy hagyjanak fel törvénysértő magatartásukkal, és felkéri a pestszentlőrinci és kőbányai választópolgárokat, hogy április 25-én a 2. fordulóban szavazzanak Kucsák Lászlóra, szavazzanak a nemzeti egységre!

Kucsák László (Fidesz-KDNP)
országgyűlési képviselőjelölt
Budapest 26. vk.
Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!