Van lehetőség a megkötött szerződések jogszabállyal történő módosítására

A Kereszténydemokrata Néppárt szerint az Alkotmánybíróság a devizahitelekkel kapcsolatos alaptörvény-értelmezésével kijelölte a mozgásteret az adósok helyzetének méltányos könnyítésére. A családok pártja üdvözli, hogy az Alkotmánybíróság megállapította, hogy jogszabály a megkötött szerződések tartalmát kivételes esetben megváltoztathatja.
 

A devizahitelesek pereiben a polgári bírósági döntések már rámutattak arra, hogy miként változtathatók meg egy szerződés rendelkezései, ha olyan körülmény áll be, amely valamelyik fél lényeges jogos érdekét sérti.

Amennyiben a jobbközép erők kapnak lehetőséget a kormányzásra az új parlamenti ciklusban, azt a munkát folytatnánk – az igazságosság elve mentén – amellyel eddig is devizaadósok százezreinek terhein enyhítettünk.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!