Vigyázzunk, hogy kinek és mit hiszünk el!

Idén, június 8-án, de úgy is mondhatnánk, hogy két nappal ezelőtt 10 óra 19 perckor igen érdekes, szinte sajtótörténeti esemény történt egyik internetes portálunk háza táján. Rengeteg dühös ember a Balatonnál címmel egy szenzációs írást, anyagot, ismerjük el: igen hatékony kormányellenes gyúanyagot helyeztek ki internetes oldalukra nyájas olvasóik számára.

Helyszíni tudósítónak amúgy egy Harangozó Gábor nevű urat, illetve országgyűlési képviselőt neveztek meg, aki szerint aktivistáik (mint elődeik a KISZ-ben) lázas igyekezettel sürgölődtek tájékoztatni az embereket, hogy „kik azok a fideszes és KDNP-s politikusok, akik Magyarország legnagyobb turisztikai károkozásáért felelősek.”

A derék, és pártatlan honlapszerkesztők illusztrációként el is helyeztek egy fotót, mindjárt a cikk elején – természetesen jól átgondolva, ellenőrizve annak eredetét, és persze a legnemesebb szándékkal tájékoztatandó a már említett nyájas olvasót.

Ez azonban nem jött be. Pontosabban fogalmazva kitört a botrány. Az éppen megvezetés alatt álló olvasók hozzászólásaikban azonnal leleplezték a kép eredetét. Először az tűnt fel nekik, hogy a fürdőruhás sorban állóknál nincs pénztárca. Utána az, hogy ez a helyzet nem is az, aminek láttatni akarják. Hölgyek és urak várakoznak arra, hogy átússzák a Balatont. Ráadásul nem is az idén. Máskor. A legszebb a történetben, hogy az olvasók pikírt humorral írt hozzászólásai ellenére ma is fent van a cikk a http://www.stop.hu/belfold/rengeteg-duhos-ember-a-balatonnal/1330451/# című internetes helyen. Kérjük szórakozzanak jól, bár őszintés szólva ennek a jobbik fele is rossz tréfa.     

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!