Vissza kell állítani a törvények uralmát

Mind helyi, mind országos szinten kiveszi a részét a 2010-es országgyűlési kampányból az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség, amely elsősorban a keresztény értékvilágú fiatalokat kívánja mozgósítani – mondta Rétvári Bence, az IKSZ elnöke a szervezet hétvégi küldöttgyűlése után. Rétvári Bence kijelentette: a reménytelenség szomorú bizonyítéka az a csaknem százezer fiatal, aki az elmúlt öt évben elhagyta Magyarországot, és nagyon kétséges, hogy visszatérnek-e valaha. Hozzátette: a kormányzat szinte teljesen megfeledkezett a vidéki fiatalságról.

A kereszténydemokrata politikus kifejtette: a közbiztonság állapota mára tarthatatlanná vált – főleg az ország keleti és északi részén. A küldöttek megállapították, hogy a személyi és vagyonbiztonság védelme érdekében hathatós intézkedésekre lenne szükség, de ezt hiába várják évek óta a kormánytól az emberek. A törvények uralmának visszaállítására van szükség a félelem korszaka után – hangsúlyozta.

A Kereszténydemokrata Néppárt ifjúsági szervezete szerint a reménytelenség szomorú bizonyítéka az a csaknem százezer fiatal, aki az elmúlt öt évben elhagyta Magyarországot, és nagyon kétséges, hogy visszatérnek-e valaha. A KDNP országgyűlési képviselője hozzátette: a kormányzat szinte teljesen megfeledkezett a vidéki fiatalságról – mondta Rétvári Bence.

Jelezte: az IKSZ a 2010-es országgyűlési kampányból mind helyi, mind országos szinten kiveszi részét, és elsősorban a keresztény értékvilágú fiatalokat kívánja mozgósítani. Az IKSZ a fiatalok megszólításához elengedhetetlennek tartja a hatékony internetes megjelenést, a közösségi oldalakon és videómegosztó portálokon való folyamatos, kreatív jelenlétet.

Az éves küldöttgyűlés megválasztotta Stágel Bencét a szervezet elnökhelyettesének, a közép-magyarországi régió szervezéséért felelős alelnök lett Törcsi Péter, a kelet-magyarországi szervezésért pedig Korbeák György. A szervezési feladatok összehangolását Gaal Gergely alelnök végzi.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!