Zéró tolerancia a toleranciabajnoktól

Döbbenten értesültünk arról, hogy az ENSZ ismét hadat üzent a babamentő inkubátoroknak. A múlt héten Lengyelországot szólították fel arra, hogy hagyják abba az „embertelen” gyakorlatot, arra hivatkozva, hogy a gyermek joga és identitása sérül, hiszen nem tudja meg kicsoda. Felszólítjuk az ENSZ Gyermekjogi Bizottságát (CRC), hogy hagyjon fel az újszülöttmentő inkubátorok betiltására irányuló tevékenységével!

A tolerancia bajnokai – akik a szolidaritás, egyenlőség, elfogadás jelszavakkal kampányolnak – most bebizonyították, hogy ismét csak üres szavakat mondanak, és a balliberális, magukat jogvédőnek mondott szervezetek családellenes törekvéseit támogatják.

Téves és félrevezető arra hivatkozni, hogy az inkubátorba tett csecsemőnek sérül a szülei megismeréséhez való joga, hiszen a legjobban akkor sérül, ha meg sem születik, vagy világra jötte után hagyják meghalni. A lengyel gyermekjogi ombudsmannal egyetértve mi is azt valljuk, hogy az élethez való jog mindenek felett áll.
Itthon a mintegy 20 éve üzemelő újszülöttmentő készülékeknek több, mint 150 ember köszönheti az életét. Jelenleg 32 nyilvános inkubátor működik hazánkban.

A betiltáspárti ENSZ kezdeményezés magyar szószólóinak ezért azt javasoljuk, hogy felszámolásuk helyett inkább az életmentő inkubátorhálózat bővítésén fáradozzanak! Az anonim szülés lehetőségének megteremtésén és a krízis helyzetben lévő anyák egyéb módon való segítésén nem az inkubátorok megszüntetése, hanem azok megtartása mellett kell dolgozni, hogy a megfogant gyermekeknek minél több esélyük legyen az életre!

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!