Zöldbank, csökkenő várakozási idő a kórházakban, háromezer új rendőr

Ha a Fidesz kormányra kerül, egy zöldbankot hoz létre, amelynek az lesz a dolga, hogy finanszírozza a panel-felújítási programot és az átállást az energiatakarékos fűtésmódokra – jelentette be Orbán Viktor. A Fidesz elnöke a Hír TV Rájátszás című műsorában azt mondta: az egészségügyben felére szeretnék csökkenteni a várakozási időt, a közbiztonságot illetően pedig munkába állítanák a hiányzó 3.000-3.200 rendőrt. A Fidesz programjával kapcsolatban Orbán Viktor leszögezte: a 2007-es Erős Magyarország című program komplett választási program, amelynek lényegében minden állítása megállja a helyét most is. A budapesti botrányokról szólva, az azokban résztvevőkről úgy vélekedett: ez egy balkáni bagázs.

Ha a Fidesz kormányra kerül, egy zöldbankot hoz létre, amelynek az lesz a dolga, hogy finanszírozza a panel-felújítási programot és az átállást az energiatakarékos fűtésmódokra – jelentette be Orbán Viktor. A Fidesz elnöke hétfőn, a Hír TV Rájátszás című műsorában azt mondta: a már kidolgozott konstrukció úgy tenné lehetővé a panellakások felújítását és energiatakarékos fűtési üzemmódra való átállást, hogy az közben egyetlen fillérjébe sem kerülne az érintett lakóknak.

Az országértékelő beszédben bejelentett nemzeti ügyek kormányával összefüggésben kifejtette: az egészségügyben például felére szeretnék csökkenteni a várakozási időt, a közbiztonságot illetően pedig munkába állítanák a hiányzó 3.000-3.200 rendőrt. A devizahitelesekkel összefüggésben Orbán Viktor azt mondta: keresik a módját annak, hogy milyen feltételek mellett tudnák átváltani ezek az emberek a hitelüket forint alapú kölcsönre.
    
A Fidesz programjával kapcsolatban Orbán Viktor közölte: a 2007-es Erős Magyarország című program komplett választási program, amelynek lényegében minden állítása megállja a helyét most, 2010-ben is. A tíz év alatt egymillió új munkahely megteremtéséről szóló tervvel összefüggésben azt mondta, ha összeadják azokat, akik szerepelnek a munkát keresőket tartalmazó nyilvántartásban és azokat, akik nem, akkor Magyarországon összességében 16-17 százalékos a munkanélküliség.
    
A pártelnök véleménye szerint a mai magyar kormány szégyent hoz az országra. A budapesti botrányokról szólva, az azokban résztvevőkről úgy vélekedett: ez egy balkáni bagázs. A politikus bonyolultabb, nehezebb átadás-átvételre számít, mint 1998-ban, ugyanis az 1998-as költségvetés átláthatósága fényévekkel volt jobb, mint a mostanié. Orbán Viktor kiemelte: neki most, még februárban világossá kell tennie a választók előtt, hogy ez a választás még nem dőlt el, ezért mindenkit arra biztat, menjen el választani, ne találjon ki különböző elméleteket, hogyan ossza meg voksát, hanem egy irányba, a változás irányába adja le szavazatát.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!