Áder János: Az amerikai választás az emberek változás és megújulás iránti vágyát tükrözi

A Köztársasági Elnöki Hivatal honlapján olvasható magyar államfői üzenetben szerepel, hogy a választás végeredménye tükrözi az amerikai emberek változás és megújulás iránti vágyát egy nehéz időszakban, amelyben mindannyiunknak számos kihívással kell szembenéznie hazájában és a nagyvilágban.

 

kdnp.hu

Áder János hangot adott Magyarország azon meggyőződésének, hogy az Egyesült Államokkal fennálló, a közös értékeken, a szabadságszereteten és a demokrácia iránti elkötelezettségen alapuló történelmi partnerségünk segíteni fog abban, hogy együtt feleljünk meg ezeknek a kihívásoknak.

Utalva arra, hogy a magyarok nemrég ünnepelték a diktatúra és a külföldi elnyomás ellen kirobbant 1956-os forradalom hatvanadik évfordulóját, Áder János kijelenti: a magyarok készek folytatni az együttműködést az Egyesült Államokkal az észak-atlanti szövetség keretein belül a béke megőrzése és a nemzetközi biztonság erősítése érdekében.

Az államfő egyben reményét fejezi ki, hogy a két nemzet közötti hagyományos barátság és bizalom ismét megerősödik a következő esztendőkben.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!