1500 milliárd forint hitel kis- és középvállalkozásoknak

Forrás: kormany.hu

Az elmúlt évtized gazdasági válsága is rámutatott arra, hogy folyamatosan szükség van a hitelezéssel kapcsolatos intézmények és szabályozás újragondolására és fejlesztésére – hangsúlyozta a nemzetgazdasági miniszter abból az alkalomból, hogy a Széchenyi Kártya Program kihelyezett hitelállománya elérte az 1500 milliárd forintot.

A vállalkozások által benyújtott hitelkérelmek száma mára meghaladta a 300 ezret, és több mint 220 ezer Széchenyi Kártyát adtak át az elmúlt bő évtizedben – mondta el Varga Mihály a Vállalkozók és Munkavállalók Országos Szövetsége (VOSZ), a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK), valamint a Kavosz Zrt. által szervezett ünnepségen a Pesti Vigadóban.

A szakminiszter kifejtette: a Széchenyi Kártya Program az elmúlt 13 évben olyan sikeres konstrukcióvá vált, amellyel egyetlen más hiteltermék sem tudta felvenni a versenyt. A programon keresztül lehetett a legtöbb kisvállalkozóhoz eljutni, ezzel valós segítséget nyújtani számukra.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!