2009 az összeomlás éve volt

Forrás: MTI, fidesz.hu

2004 a megtorpanás, 2006 a hanyatlás, 2009 pedig az összeomlás éve volt a magyar politikában – jelentette ki Navracsics Tibor, a Fidesz parlamenti frakciójának vezetője sajtótájékoztatóján

A politikus hangsúlyozta: 2004-ben a statisztikai adatokból kiderült, hogy az 1998 és 2002 közötti kormányzati politikának köszönhető gazdasági lendület megtört. 2004-től kezdve a GDP növekedési üteme egyre alacsonyabb lett: megtört az a lendület, ami az ezredforduló Magyarországát jellemezte. Szintén 2004-től figyelhettük meg, hogy a kormány politikájában, a kormány személyzeti politikájában – Magyarországok addig szokatlan – destabilizáció vette kezdetét, s egy belső puccsal a kormánypártpk megbuktatták az akkori miniszterelnököt, Medgyessy Pétert.

2006 már a hanyatlás éve, hiszem a magyar gazdaság 2006-tól stagnált. Nálunk a gazdasági válság korábban kezdődött, mint a világon bárhol, ebben az évben nálunk volt a második legnagyobb költségvetési hiány a világon. Az is a hanyatlást jelzi, hogy 2006-ban a szocialista párt csak úgy tudta megnyerni az országgyűlési választásokat, hogy végighazudták a kampányt – ahogy arról Gyurcsány Ferenc az elhíresült őszödi beszédében be is számolt – emlékeztetett Navracsics Tibor.

2009-ben a kabinet mellett az MSZP, és a kormányzati politikais összeomlott, Gyurcsány Ferenc nemcsak miniszterelnökként, hanem pártelnökként is megbukott, és a szocialista párt irányításában is válság tört ki – fűzte hozzá.
    
Navracics Tibor úgy fogalmazott: bíznak benne, hogy az összeomlás éve után 2010 az újrakezdés éve lesz.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!