8900 milliárd felett fizettek ki uniós támogatást idén

Forrás: MTI

November végéig teljesítette a Miniszterelnökség az éves kifizetési tervet, decemberben további száz milliárdok kiáramlása várható a magyar gazdaságba.

Az uniós fejlesztések kiemelt szerepet töltenek be a magyar gazdaság fejlesztésében, a kifizetett források jelentős mértékben támogatják hazánk gazdasági növekedését. Ahogyan arról a sajtóhírek is beszámoltak, a kifizetések fedezetét immár nem a Brüsszelből érkező források jelentik, hiszen azt teljes egészében felhasználta Magyarország, hanem az ország költségvetésének tartalékaiból jutnak pénzükhöz a vállalkozások.

Előbbi tény is igazolja, a magyar reformok a fejlesztéspolitikában is működnek, hiszen az új, Miniszterelnökség által irányított fejlesztési rendszerrel egyszerre zárjuk a 2007-2013-as fejlesztési időszakot és indítottuk el a 2020-ig tartó pályázati ciklust – olvasható a Miniszterelnökség közleményében.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!