Nacsa Lőrinc: A kormány hatékony munkájához szükséges a miniszterelnök nemzetbiztonsági főtanácsadója

Nacsa Lőrinc, a KDNP vezérszónoka a közszolgálattal kapcsolatos törvények általános vitáján kedden a parlamentben közölte: a javaslat nem újszerű intézményt vezet be, az európai uniós és NATO szövetséges országokban számos helyen megtalálható a miniszterelnök vagy az elnök alá közvetlenül rendelt nemzetbiztonsági főtanácsadó és az általa vezetett iroda.

kdnp.hu - MTI

A kormány hatékony biztonságpolitikai munkájához ez egy fontos és szükséges módosítás - hangsúlyozta. Mint mondta, a kormányoldal számára a legfontosabb célkitűzés, hogy megvédje Magyarországot és a magyar emberek békéjét és biztonságát.

Ennek szellemében a KDNP támogatni fogja a törvényjavaslatot”

– jelentette ki.

Bírálta a baloldalt, miért szerinte kormányzásuk alatt „kinyitották az ajtót az orosz titkosszolgálatok előtt”, és úgy vélte, nagy szerencséje van az országnak, hogy ilyen vészterhes időkben nem ők vannak a kormányrúdnál.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!