Vejkey Imre: Mire számíthat Magyarország Brüsszelből?

Vejkey Imre, a KDNP országgyűlési képviselője hétfőn a parlamentben azt mondta: Magyarország már rég teljesítette kötelezettségvállalásait a brüsszeli befagyasztott pénzekkel kapcsolatban, az unióból azonban újabb és újabb kérdések érkeznek.

kdnp.hu - MTI

Újabb, az országgal szembeni nyílt támadásnak minősítette, hogy Cseh Katalin, a Momentum európai parlamenti képviselője arról „győzködte” Brüsszelt: nem jár pénz Magyarországnak.

Kijelentette: azért nem kapunk pénzt, mert a miniszterelnök kiáll a migráció, a genderügyek és a háború ellen.

Mire számíthat Magyarország?

– tette fel a kérdést.

Latorcai Csaba, a Miniszterelnökség államtitkára közölte: az uniós források akár már holnap megérkezhetnének, az ország mindent teljesített.

Úgy fogalmazott: jelenleg „Brüsszelben pattog a labda”, de szerinte „a dollárbaloldal mindent elkövet”, hogy a jogosan járó források ne érkezzenek meg. Szövetségeseik ennek érdekében szólalnak fel az Európai Parlamentben, ezzel a béremelést is megakadályozzák.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!