Kitart a lakosság a Fidesz-KDNP pártszövetség mellett

A Nézőpont Intézet által végzett legfrissebb felmérés szerint egy most vasárnapi választáson a felnőtt magyar lakosság 32 százaléka támogatná a Fidesz–KDNP pártszövetséget, 11 százaléka az MSZP-t, 5 százaléka Bajnai Gordon Együtt 2014-ért formációját, 2 százaléka pedig Gyurcsány Ferenc pártját. A választásra jogosultak 52 százaléka venne részt egy most vasárnap esedékes választáson, körükben 41 százalékos támogatottságot élvezne a Fidesz–KDNP. 

Az MSZP-re 15, a Jobbikra 12, az Együtt 2014 7 míg a DK 5 százalékra számíthatna.

Az utóbbi hónapok közvélemény-kutatásait figyelve az a kép alakulhat ki, hogy miközben a kormánypártok népszerűsége a teljes népesség körében rövid távon is tartogathat még növekedési potenciált, a fragmentált ellenzék szereplőinek a várható megegyezésig saját korlátjaikkal is küzdeniük kell – írja a Nézőpont.

Kitérnek rá, hogy a felnőtt magyar lakosságot régiónként nem és korcsoport, országosan pedig iskolai végzettség és településtípus szerint reprezentáló 1000 fős kutatás eredményei arra is rávilágítanak, hogy a jelenlegi bizonytalanok 47 százaléka (a teljes népesség mintegy 12 százaléka) kormányváltó hangulatban szemléli az ellenzéki oldal esélyeit.

A választásra jogosultak 52 százaléka venne részt egy most vasárnap esedékes választáson, körükben 41 százalékos támogatottságot élvezne a Fidesz–KDNP, 15 százalékost az MSZP, 12 százalékost a Jobbik, 7 százalékra számíthatna az Együtt 2014, 5 százalékra pedig a DK.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!