Juhász Hajnalka: Hol a dollárbaloldal korrupciós botrányainak határa?

Juhász Hajnalka, a KDNP országgyűlési képviselője hétfőn a parlamentben az azonnali kérdések órájában elmondta: a dollárbaloldal nem véletlenül kapta jelzőjét, hiszen a 2022-es parlamenti választás idején több milliárd forintnyi dollárt kaptak a Soros Györgyhöz köthető civil szervezetektől.

kdnp.hu - MTI

A fővárosban eközben korrupciós ügyek követik egymást, ám Karácsony Gergely főpolgármester csak egyetlen dologban konzekvens: a némasági fogadalmában”

– jegyezte meg, hozzátéve: méltánytalan, hogy a világ legszebb fővárosában Karácsony Gergely időszaka alatt 234 milliárd forintos hiány keletkezett.

Soltész Miklós, a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára, a KDNP politikusa felidézte: négy és fél éve széles ellenzéki koalíció állt össze a fővárosban, hogy Karácsony Gergelyt támogassa. A fő cél azonban az volt, hogy Gyurcsány Ferenc vezetésével támogassa azt a „brancsot”, amelynek módszereit a magyar választók 2010 előtt megszenvedték – fűzte hozzá.

Amikor Tarlós István átadta a főváros vezetését, 214 milliárd forint volt a kasszában, mostanra ehelyett hatalmas adósság – emelte ki, hangsúlyozva azt is, hogy a Lánchíd felújításánál is 1,5 milliárd forint „kézen-közön átvándorolt”.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!