Nacsa Lőrinc: Tisztázni kell, kik állnak egymással szemben

Nacsa Lőrinc, a KDNP országgyűlési képviselője azt mondta hétfőn a parlamentben az azonnali kérdések órájában, hogy a  kampányidőszak előtt tisztázni kell, hogy kik állnak egymással szemben, és mit képviselnek. A DK, a Jobbik, az MSZP, a Momentum, a Párbeszéd és az LMP több milliárd forintnyi dollárt kapott a kampányukba, amelyet egy kiszivárgott videóban az Amnesty International be is ismert, holott korábban adományládikákról és mikoradományokról beszéltek.

kdnp.hu - MTI

Míg a kormánypártok a nemzeti érdeket képviselik, a baloldal a külföldi megrendeléshez illeszkedik, jöjjön az Washingtonból, Brüsszelből, vagy bárhonnan máshonnan”

– emelte ki azt kérdezve, hogy a választások közeledtével fognak-e feltűnni további dollárok a „dollárbaloldal” kampányában?

Soltész Miklós államtitkár válaszában megerősítette, hogy az elmúlt években Magyarország rendszerváltozás utáni legnagyobb pártfinanszírozási botránya történt.

Jó lenne, ha nyilatkoznának arról, hogy ha már elfogadtak pénzt, kik a külföldi megrendelők, mire használták fel a pénzeket, és mit vártak el tőlük cserébe. Ugyanis a baloldalon támogatják a háborúpárti „őrületet” a világban, támadják a nemzeti keresztény értékeket, a családokat, és támogatják a bevándorlást – mondta, hozzátéve, hogy erről nem fognak lemondani most sem.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!