Keresztény ember-, család- és társadalomképről a parlamentben – a KDNP olvasatában

Az elmúlt héten több fontos kérdésben is felszólaltak kereszténydemokrata országgyűlési képviselőink a parlament plenáris ülésén. A linkekre kattintva egy-egy adott ügyben részletesen is megtekinthető a Kereszténydemokrata Néppárt álláspontja.

kdnp.hu – Bartha-Szabó József

Harrach PéterHarrach Péter, a Kereszténydemokrata Néppárt frakcióvezetője

Harrach Péter frakcióvezető napirend előtt a kereszténydemokraták ember- és társadalomképéről beszélt, melyre a kormány részéről Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára, a KDNP alelnöke reagált.

Nacsa Lőrinc, az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség elnöke elmondta szűzbeszédét, melyben a család mint értékteremtő és -hordozó közösség kormányzati támogatásának fontosságáról szólt, az Alaptörvény módosítása és a STOP Soros-törvénycsomagok vitája során pedig Aradszki András frakcióvezető-helyettes volt a KDNP vezérszónoka.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!