Új pályázatokat hirdetett meg a Barankovics István Alapítvány

A Barankovics István Alapítvány immár közel egy évtizede támogatja a párbeszédet a jövő generációival és az őket felkészítő tanárokkal. A pedagógusok és diákok számára, október 1-jén meghirdetett pályázatok célja a jövő társadalmi és technológiai kihívásainak feltárása, illetve a fiatalok tudatos, felelős felnőtté válásának támogatása.

Barankovics Alapítvány

„A jövő legyen veled!” kreatív diákpályázat keretében általános iskolai (7-8. osztály) és középiskolai (9-12. osztály) diákok háromfős csapatai, mentoraik vezetésével, kreatív munkákkal reflektálhatnak a jövő társadalmára, technológiai fejlődésére és erkölcsi kérdéseire. Az „Így tanítom” pedagógus pályázat pedig arra hívja a felkészítő tanárokat, hogy dolgozzanak ki olyan óra- vagy projektterveket, oktatási programokat, amelyek segítik a diákokat felelősségteljes, empatikus és tudatos felnőtté válni. 

Mindkét pályázat beadási határideje 2024. november 4. A pályázati kiírás, a jelentkezési információk és a díjazás részletei az alapítvány honlapján, a www.barankovics.hu oldalon érhetők el.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!