Több mint félezer ajándék gyűlt össze – karácsonyváró a Szent István téren

December 22-én délután elszállították a Szeretetdoboz ajándékait. Több mint félezer cipősdoboz gyűlt össze, ami azt jelenti: több mint ötszáz gyermeknek sikerült szebbé varázsolniuk a karácsonyt a miskolciaknak.

Molnár Péter

Az Advent Miskolc jelképévé vált Szeretetdoboz tartalma péntek délután elszállításra került. Az önzetlen segítségnyújtásra és a jótékonyságra ösztönöző ajándékdoboz 22 nap után bezárta kapuit. Idén decemberben a Magyar Vöröskereszt Megyei Szervezete, a város önkormányzata, és a Rádió M összefogott, hogy közös erővel szólaljanak fel azok mellett a családok mellett, akiknek nem adatik meg a meleg halászlé, az illatos bejgli, vagy a csillogó fenyőfa karácsonykor. Az ő összefogásuk eredményeként épült meg az ország legnagyobb Szeretetdoboza, a belváros közepén.
December 22-én Miskolc önkormányzata nevében Molnár Péter képviselő, a Magyar Vöröskereszt megyei szervezetének képviseletében Grubert Roland igazgató, a RádióM két műsorvezetője Muntyán Bernadett és Tóth Péter, valamint a MESZEGYI képviseletében Gúr Péter megbízott igazgató pakolták be az első dobozokat a kisteherautóba.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!