Tisztázó beszélgetés volt

Nem állapított meg etikai vétséget Pokorni Zoltán alelnökkel szemben a Fidesz etikai bizottsága Hoffmann Rózsa KDNP-s oktatási államtitkár kezdeményezése nyomán. Hoffmann Rózsa távozóban arra a kérdésre, hogy hogyan értékeli a testület döntését, azt válaszolta: eddig sem nyilatkoztam erről, és tartom magamat ehhez ezután is. Mint mondta: azért kezdeményezte az etikai bizottság tárgyalását, hogy a nyilvánosság kizárásával öntsenek tiszta vizet a pohárba. Arra, hogy ez sikerült-e, úgy reagált, minden tisztázó beszélgetés ezt a célt szolgálja, úgyhogy ez azért sikerült. Megjegyezte, ha szükséges, nyilván lesz még tisztázó beszélgetés, hiszen kultúremberek tárgyalnak egymással. Pokorni Zoltán később az MTI-nek nyilatkozva kiemelte: az előttük álló hónapokban kell dönteni a magyar felsőoktatás és közoktatás megújításáról. Mint mondta: az ország jövője azon múlik, hogy ezt az ágazatot mennyire tudják megújítani.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!