Összes vállalás: 163 kereszt
Bács-Kiskun megye: 5 kereszt
Baranya megye: 12 kereszt
Békés megye: 2 kereszt
Borsod-Abaúj-Zemplén megye: 46 kereszt
Csongrád-Csanád megye: 3 kereszt
Fejér megye: 5 kereszt
Győr-Moson-Sopron megye: 3 kereszt
Heves megye: 4 kereszt
Komárom-Esztergom megye: 5 kereszt
Nógrád megye: 9 kereszt
Pest megye: 4 kereszt
Somogy megye: 51 kereszt
Szabolcs-Szatmár-Bereg megye: 5 kereszt
Tolna megye: 4 kereszt
Vas megye: 1 kereszt
Veszprém megye: 1 kereszt
Zala megye: 2 kereszt
Budapest: 1 kereszt

Kereszténydemokrata honfitársaink
eddig 163 kereszt megóvását vállalták.
Csatlakozzon Ön is, és fogadjon örökbe egy keresztet! 

A KDNP Gödöllői Szervezete elutasítja a polgármester által képviselt politikát

A Kereszténydemokrata Néppárt Gödöllői Szervezete közleményében megdöbbenését fejezi ki Gödöllő polgármesterének politikai megnyilvánulásaival kapcsolatban. A szervezet elutasítja, hogy Gémesi György polgármester úr arra használja a helyi közéleti szerepét, hogy új pártot létrehozva a kormánypártok országépítő munkáját támadja.

A Kereszténydemokrata Néppárt Gödöllői Szervezetének nyilatkozata

A Kereszténydemokrata Néppárt Gödöllői Szervezete kijelenti, hogy mély megdöbbenéssel és csalódottsággal figyeljük Gödöllő polgármesterének politikai megnyilvánulásait. Szervezetünk nem tud, és nem is kíván azonosulni a Gémesi György által képviselt politikával.

A Fidesz és a KDNP szövetsége olyan érték alapú közösség, ami állandó, értékrenden és elveken alapuló egység, ezért elutasítjuk, hogy Polgármester úr ma arra használja a helyi közéleti szerepét, hogy új pártot létrehozva a kormánypártok ország építő munkáját támadja és bírálja. Emlékeztetjük Gémesi Györgyöt, hogy milyen sokat köszönhet azon pártok támogatásának, akiket most nemtelen kritikával illet.

A helyi KDNP szervezetét nem az aktuális érdekek, nem a személyes sértődöttség, vagy a politikai széljárás vezérli, hanem településünk és hazánk felemelkedéséért szeretnénk végezni a munkánkat. Nem valami, vagy valakik ellen szeretnénk meghatározni magunkat, hanem valamiért, a közösségért, amiben hiszünk, és aminek tagjai vagyunk.

A Kereszténydemokrata Néppárt Gödöllői Szervezete a továbbiakban is a városunkban élők érdekében és szolgálatában kívánja végezni munkáját a helyi közösség fejlődésének érdekében.

Kereszténydemokrata Néppárt Gödöllői Szervezete

Gödöllő, 2017. április 19.