Rétvári Bence: Ha az ellenzék kis részben pozícióba kerül, rögtön a múltba megy vissza

Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára azt mondta az országgyűlésben: az önkormányzati választások is mutatják: ha bárhol az ellenzék csak kis részben is pozícióba kerül, akkor rögtön a múltba megy vissza,  a 2010 előtti célokat és embereket hívja vissza.

Rétvári Bence (KDNP), az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára

Felhívta a figyelmet arra: a jövő évi költségvetési törvényhez benyújtott ellenzéki módosítók is a családtámogatásokból „csíptek le". Ennek alapján úgy vélte: ha az ellenzéknek idén a költségvetési vitában többsége lett volna, akkor csökkentek volna családtámogatásra fordított összegek.

Szerinte ez egy „hagyomány", mindig is így volt a szocialista időszakban, hiszen akkor többek között megszüntették az egy- és kétgyerekesek adókedvezményét és csökkentették a gyes összegét is. Ott folytatnák, ahol abbahagyták, megint a családoktól vennének el - fogalmazott.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!