Juhász Hajnalka: A gyermekek védelme Európa jövőjének védelmét is jelenti

A KDNP országgyűlési képviselője azonnali kérdésben fordult az EMMI miniszterhelyetteséhez.

Juhász HajnalkaJuhász Hajnalka azt mondta: a balliberális politikai elit ott tart Európában, hogy a gyermekek védelmét hormonkezelésben, nemi átalakító műtétekben és az LGBTQ-propagandában látja, amelyekkel újabb sebet ejt az európai integrációs folyamaton.

A KDNP alelnöke kiemelte: Magyarország Európa védőbástyája lesz a gyermekvédelemben, még akkor is, ha a baloldal el akarja törölni a gyermekvédelmi törvényt, valamint nem támogatja a gyermekvédelmi népszavazást.

Szerinte „ideológiai harc zajlik”, majd megjegyezte: a gyermekek védelme Európa jövőjének védelmét is jelenti.

Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára, a KDNP alelnöke válaszában azt mondta: az LMBT-szervezetek új csatateret választottak, az óvodákat és az iskolákat, ezekbe az intézményekbe akarják bevinni azt, amit saját életükben gyakorolnak.

Rétvári Bence

A miniszterhelyettes hangsúlyozta: a kormány szerint minden felnőtt magánügye a magánélete, de a gyermekek ügye más kérdés. Amikor a szülők beengedik gyermekeiket az óvodába vagy az iskolába, azt szeretnék, ha nem ellenük nevelnék a gyermekeket, hanem a családé lenne a gyermeknevelés joga. Ezt baloldalon másképp gondolják – tette hozzá.

A gyermekvédelmi népszavazásra utalva az államtitkár felhívta a figyelmet arra, hogy Magyarország az első olyan európai uniós ország, ahol nem politikusok, hanem az emberek mondhatják el a véleményüket arról, hogy beengedik-e az LMBT-propagandát az óvodákba és az iskolákba a gyermekeikhez vagy sem.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!